Welcome visitor you can log in or create an account

CNC Control

CNC displays levert LCD LED monitoren alle CNC besturingen voor de metaal-, kunstof-, hout- en grafische industrie. De LCD LED monitoren zijn door CNC displays zelf ontwikkelt en geproduceert. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige industrieele componenten zijn de LCD LED monitoren van CNC displays zeer betrouwbaar in alle omstandigheden, wij geven dan ook 3 jaar garantie op al onze monitoren.  

Onze monitoren zijn voor een groot gedeelte "Plug & Play". Dat wil zeggen er zijn geen mechanische en/of elektrische aanpassingen nodig. Voor al onze monitoren zijn de beeldinstellingen voorgeprogrammeerd, maar kunnen ook handmatig worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. 

In het overzicht hiernaast vindt u de meest voorkomende CNC besturingen met de technische details.  Bij deze details staat ook "Inbouw moeilijkheidsgraad" Dit is een indicatie m.b.t. de inbouw van de monitor en zegt iets over a) de benodige technische kennis  b) de toegangkelijkheid en duur van de inbouw c) eventuele noodzakelijke mechanische en/of elektrische aanpassingen Veel van deze monitoren kunnen als "Plug & Play" monitor worden verstuurd en door de klant zelf worden ingebouw. Bij een groot aantal monitoren is de inbouw wat moeilijker en moet de inbouw bij voorkeur worden gedaan door ervaren onderhoudsmonteur. En dan is er nog een categorie waarbij het advies is om de monitor door CNC displays te laten inbouwen. Hieronder vindt u de indicatie : 

Level 1: relatief eenvoudig, geen specifieke technische kennis nodig

Level 2: gemiddeld, niveau goede onderhoudsmonteur

Level 3: moeilijk, advies : ombouw door CNC displays

Level 4 : opsturen naar CNC displays voor ombouw


Overigens is het zo dat wij tegen een zeer geringe meerprijs de monitor bij u plaatsen; neemt contact op voor een kostenopgave. Mocht u ervoor kiezen om de monitor zelf te plaatsen, maar u heeft toch nog vragen, wij helpen u direct, ook telefonisch. (telf. 0031-(0)53-4619210)

 

GMS industrial displays bv
Jaargetijdenweg 22
7532 SX Enschede
Netherlands
+31-053-4619210
Openingstijden
Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten